Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Shopping - check

Thursday, February 18, 2010

Shopping - check

Funderade ett tag på att skita i shoppingen eftersom himlen spydde ner snöyra, men jag tog mitt förnuft till fånga och begav mitt upp ändå tillslut. Det blev en sportflaska (den i inlägget under), ett par träningsbyxor och en klänning/topp. Inte illa va?

Hittade mig faktiskt ett par solbrillor som intresserade mig. Jag har ju ursvårt att hitta solbrillor, men är ju i desperat behov nu när vi ska åka till solen. Konstigt nog fanns det redan framplockat på Cubus. Jag köpte dom inte... jag har ju sån beslutsångest jämt, men nu när jag kommit hem ångrar jag mig såklart. Får la gå upp igen och hoppas de finns kvar. Hittar tyvärr ingen bild på dom så jag kan be er om smakråd, men de var i pilotmodell med lite bling på.

Gick via Ekershallen hem och handlade på mig lite smått och gott. Eftersom jag fått mina personliga rabatter handlade jag även sånt jag inte behövde. Jag faller så lätt för sånt. De hade faktiskt prickat in bra vad jag vill ha denna gång. Äpplemos, Kelda soppa och Branflakes müsli bl.a. Jag måste berömma min favoritaffär. När jag kom fram var jag så kissnödig att jag trodde jag skulle spricka. Jag antog att de hade en toalett, men eftersom jag inte hade någon peng trodde jag loppet var kört. Jag var i det stadiet att jag aldrig hade klarat av att handla om jag inte fått gå på toa. Men såklart... det är ju Ekersch, hade de en toalett som inte krävde några mynt eller nåt! Helt gratis, helt öppen. Här är ett place som fattat galoppen. Tack Ekershallen... återigen.

Idag fick jag reklam inför bokrean. Jag reagerade på barnböckerna. Tänk va det finns idag som inte fanns när en annan var barn. Ta bara denna bok t.ex: Bajs-plutten

Det här är historien om en liten kyckling, BAJS-PLUTTEN, som bajsade på toaletten.
Alldeles själv, som de stora gör ... Och inte glömde han att spola heller!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: