Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Yesterdays fizzle

Sunday, February 28, 2010

Yesterdays fizzle

Jag missade Melodifestivalen igår, men jag gråter verkligen inte för det. Jag lyckades höra de låtar som vann och se en snabbgenomgång och det verkar varit värre än nånsin. Vinnaren Anna Bergendahls röst var bland det mest annoying jag hört. Och Peter Jöback... ja, honom ska vi inte ens tala om. Han må sjunga bra, men han låter ju som en liten pojke. Men tack och lov att Pernilla Wahlgren inte vann... folket har lite vett. Dock inte tillräckligt för hon kom ju vidare till Andra chansen... vilket innebär att jag måste släppa in henne i min stad nästa vecka. Fy. Jag tycker hon ska skippa det och gå på brorsans bröllop istället.

Nä, vi skippade spektaklet för en helkväll med OS, herrcurling och damernas 3-mil, och sedan lite Lost. Lost är inne på säsong sex (sänds i USA) nu... den sista är det utlovat. Serien är fortfarande lika bra, men alla superextralånga uppehåll har ju gjort att man kommit av sig lite. Det är ju svårt att hänga med även om man ser allt i ett streck och nu ska man behöva vänta i halvår och försöka komma ihår. Omöjligt.


I Sverige kommer TV4 börja visa den sista säsongen av Lost någon gång i mars. Varför de väntar så länge efter det att avsnitten visas i USA är över mitt förstånd. I USA sänds sista avsnittet sänds den 23 maj och jag är otroligt nyfiken på hur detta äventyr kommer sluta. Det roligaste hade ju varit om serien hade ett slut som bara gjorde allt ännu mer förvirrande och inte gav ett enda svar.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: