Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 5 minuter till

Saturday, February 20, 2010

5 minuter till

Det flesta vaknar på helgen, kollar på klockan och tänker: fem minuter till och syftar då på att de om fem minuter ska tvinga sig själva att gå upp, för att de inte ska sova för länge. Jag göra samma sak... titta på klockan och tänker fem minuter till, men jag syftar i stället på att jag ska kämpa för att försöka ligga kvar i fem minuter till innan jag går upp, för att inte gå upp för tidigt. Idag lyckades jag ganska bra. Låg kvar till 6.30, trots att jag vaknade 5.00. Sov lite smått i 5-minutersintervaller... inte illa för att vara mig.


Jag såg inte Let's dance igår, men jag vaknar nu till den goda nyheten att det var Elin Kling som rök. Bra. Jag måste väl erkänna att hon faktiskt blivit bättre och bättre, men jag tycker inte bättre om henne för det, så jag är nöjd.

Jag spenderade kvällen med min uppgift att försöka förstå psykisk sjukdom. Jag har läst en halv bok och kollat på dokumentär. Jag måste erkänna att jag inte kommit direkt någonstans... Jag är fullkomligt med på att de verkligen mår så dåligt som de påstår, men det är anledningen som stör mig. Det känns som om de drar de på sig själva och det är den biten jag måste bli klok på. Kanske kommer jag till insikt så småningom.

Morgonköffe och lite uppdateringssurf nu. Och förresten. Kom igen och var med och tävla nu... imon kväll avgörs Kelda-tävlingen.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: