Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mer vill ha

Sunday, February 21, 2010

Mer vill ha

Skivstång och hantelset, 1299 på Rusta

Inatt har jag drömt om styrketräning... antagligen för att det sista jag läste innan jag somnade var om olika träningsprogram på fitnessgurun Sid Knutssons sida.

Jag har kommit fram till att jag vill köra mer styrka igen, men det är svårt eftersom jag inte har tillräckligt tunga hantlar hemma och gymmet är för fullt de tider jag kan träna där. Jag behöver alltså tyngre vikter och ett komboset med både hantlar och skivstång vore perfa.

Settet ovan har jag köpt en gång tidigare, men inte till mig, utan till ett ex. Helt ok, för att vara billigt och från Rusta. Dock luktar det och det krävs en massa olja för stopparna. Nä, jag skulle vilja ha sånt de har på Friskis, med enkla knäppstoppar och gummerade vikter, men jag kan tänka mig att det kostar hur mycket som helst. Har ju ett tag på mig att fundera, för det lär ju inte bli nåt innan resan i alla fall.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: