Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det kan man kalla störtlopp Anja!

Thursday, February 18, 2010

Det kan man kalla störtlopp Anja!

Jisses Anja, det var ingen dålig krasch de där. Var ju tvungen att spana på kraschen alla talat om idag. Fasen, sport är ju skitfarligt! tack och lov att hon har den där kompakta välpackade kroppen, annars hade det kunnat sluta riktigt illa. Men Anja bara reser sig och traskar iväg likt jag gjorde när jag föll stillastående i längdskidspåret.

– Med tanke på omständigheterna att krascha i över 110 kilometer i timmen och flyga 60 meter har hon klarat sig väldigt, väldigt bra, säger ortopedkirurg, Per Liljeholm.

Nu har Anja lite ont... tcka fan för det... och meddelar att det är 30% chans att hon åker idag. jag tycker faktiskt hon ska avstå. Det kan aldrig vara bra att ge sig ut i störtlopp när man inte är helt 100. Det kan förresten aldrig vara bra nånsin. Vansinnig sport.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: