Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kvinnliga toaletter på flyget

Wednesday, February 24, 2010

Kvinnliga toaletter på flyget

Japanska flygbolaget All Nippon Airways vet hur de ska behandla sina kvinnliga resenärerna väl. De inför toaletter enbart för kvinnor på sina internationella långflygningar. Och seriöst, hur kul är det att dela toaletter med män?

Denna skylt sitter på toaletten på urologen


Våra manliga vänner tycks ha otroligt svårt att pricka rätt med stabil grund under fötterna, så ett flygplan, och då speciellt under turbulens gör ju inte saken bättre. Jag har alltid undrat varför majoriteten män envisas med att stå och kissa. Det är bekvämare att sitta och dessutom tömmer man blåsan bättre och det vet vi på urologen att de flesta, när de kommer upp lite i ålder, har svårt med.

Och hur tänker det egentligen när de pissar ner hela ringen och bara går därifrån? För otroligt många gör ju faktiskt så. Det är ju vidrigt. Och man borde väl kunna tänka lite på att någon kan komma och sätta sig i det. Nån gång kanske de själva behöver göra nummer 2 och hur kul skulle de då själva tycka det var att sätta ner ändalykten på en blöt ring?

Nä, fram för fler kvinnliga toaletter, för det går tydligen inte att lära hundar att sitta... oavsett ålder.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: