Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nu är OS igång

Saturday, February 13, 2010

Nu är OS igång


OS i Vancouver har inletts, med Foppa i täten. Foppa snubblade inte, men det gick tydligen inte lika bra för tekniken. Favoriten Wayne Gretzky fick bli utan pelare att tända. Det kan ju kännas lite trisst när man fått äran att göra det.

Men vilken början! På dagens rodelträning i Whistler kraschade georgiern Nodar Kumaritashvili, 21, våldsamt i 144,3 kilometer i timmen. Tänk så tragiskt. Nodar kanske har väntat hela sitt liv på att få delta i OS, som många av sportstjärnorna gör. Och förutom i just OS är ju inte rodel en sport som är sådär jätte uppmärksammad. Tänk allt blod, svett och tårar för att ta sig dit. Och sen när han äntligen får möjligheten att vara med i det största i sitt liv kraschar han och dör... dagen innan allt börjar.

Georgierna hyllade sin omkomne vän under inledningen med tal, sorgeband och en tyst minut.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: