Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: När stormen kom

Saturday, February 20, 2010

När stormen kom

Klass 2-varningen gällde norra Götaland och södra Svealand. Jag hade hoppats att Örebro inte skulle innefattas av södra Svealand och drog gränsen vid Vättern. Jag drog en lättnadens suck när jag vaknade i morse och tittade ut, för det snöade inte... inte heller låg det direkt mycket mer snö än igår. Men nu har turen vänt. Snön vräker ner.... det yr och träden sviktar. Stormen är här - Jag är gråtfärdig.


SMHI säger att man inte ska gå ut... ska jag våga mig på att trotsa detta. Klockan 11.00 ska jag ju vara på Friskis för ett Step 1-pass. Hmm, kommer det bli möjligt? Tar jag mig bara dit kan stormen vara till min fördel, för jag tror inte många kommer ge sig ut i detta, hence gymmet blir tomt. Förra veckan tog jag mig en 25-minutare på löpbandet (förinställd tid) efter Step-passet och det var det där lilla extra som behövdes för att det skulle kännas som jag verkligen tränat. Jag hatar när gymmet är fullt och senaste tidens snöande har faktiskt minskad antalet gymmare drastiskt.

Sen... efter träningen var/är tanken att jag ska traska till helt andra sidan stan för att komma till Forex och växla pengar inför resan. Det börjar verkligen dra ihop sig nu ju och jag vill ha de där dollarscharna i näven!

Nu ber jag till er... vädergudar, att stoppa vansinnet. Jag behöver ut och ni har orsakat nog med vansinne denna vinter. Låt oss vara ifred nu... vi vill inte ha mer. Och den som nån gång igen klagar på dålig vinter och lite snö, lovar jag att personligen söka upp och förklara ett och annat för. Vila nu... snälla!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: