Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En klubbad säl

Thursday, February 25, 2010

En klubbad säl

Jag somnade kvickare än att jag minns det, men sen vaknade jag... somnade och vaknade igen och igen och igen. Känns inte som jag sammanlagt för ens i närheten av den sömn jag behövde... och behöver. 4.45 gav jag upp.

När jag ducshade igår fick jag in nåt i ögat... ingen aning om det var tvål eller vad det var, men helt plötsligt efteråt stack det till nåt fruktansvärt och sen satt det där och irriterade. När jag väl fick bort vad det nu var, var ögat så pass irriterat att jag knappt kunde ha det öppet. vaknade med ögat nästan ihopklistrat... och nu fortsätter det kleta. Discusting... och otroligt annoying.

Jag känner mig faktiskt så pass trött och utmattad att jag önskar att jag vore förkyld eller nåt annat som skulle kunna vara en ursäkt att stanna hemma och krypa ner under täcket igen. Men sånt kommer ju aldrig när man ber om det, utan alltid när det minst passar. Och egentligen är det ju bra... för jag har absolut inte råd att vara sjuk nu när vi snart ska åka.

Men jag är, och det känns som jag under dagen kommer att förbli, en klubbad säl.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: