Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Alfredsson möter sin like

Thursday, February 25, 2010

Alfredsson möter sin like


Som ni vet föredrar jag att läsa kvällstidningarna i stället för att se på nyheterna. Anledningen är enkelt... jag behöver inte lyssna på en massa nyheter som inte intresserar mig och dessutom är tidningarna inte lika dödallvarliga och överdoserade av tråkigheter. Sen om nyhetsvärdet är lika högt eller inte är en annan fråga (självklart är det inte det):

Ikväll råkade jag få på nyheterna och se intervjun TV4s repporter Max Grinndal gjorde med Daniel Alfredsson. Jag tycker Alfredsson är en jävla machoidiot och det har jag alltid tyckt. En besserwisser som tror han är nån slags hövding för hela hocksyvärlden. Men denna gång håller jag med honom. Sportreportrar ställer såna jäkla skitfrågor jämt. Hur känns det? Denna fråga är ju helt idiotisk vare sig den intervjuade vunnit eller förlorat.

Alfredssons oprofessionella utbrott var kanske onödigt, men helt förståeligt.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: