Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hur man lindrar bakfylledöden

Saturday, February 20, 2010

Hur man lindrar bakfylledöden

Vill du slippa bakfyllan? Låt bli att dricka. VA??? menar du att det funkar Holger Theobald? Jäklar va smart han är... alkoholforskaren! Jag tror faktiskt de allra flesta visste att den varianten funkar innan hans konstaterande. Hur som helst har han ju i alla fall otroligt roligt efternamn. Men har har faktiskt lite andra råd att dela med sig av:

Alkoholforskarens bästa bakisråd!

Drick mindre mängder, och gör det helst i samband med att du äter mat.   

Drick ordentligt innan du går och lägger dig.  

Undvik alkoholsorter som innehåller många biprodukter, generellt handlar det om att undvika mörka alkoholsorter.   

Varva med rent icke kolsyrat vatten under kvällen, för att minska uttorkningen. Drick inte kolsyrat vatten, det kan ge motsatt effekt.  

Ät tomater och bananer för att stabilisera mineralhalterna, antingen innan du somnar eller så fort du vaknar.

De där sista... med tomater och bananer visste jag faktiskt inte. Pizza eller burgare brukar ju funka ganska bra annars. För det är ju utan tveksan så att du blir mindre bakis om du mumsar i dig något, oavsett vad, innan du går och lägger dig. Men jag kör på det första. Det blir inte en droppe alkoholhaltigt för mig ikväll. Tar nog Coca Cola Zero istället till Melodifestivalen istället.

När fasen vart jag så vuxen och urbota tråkig?
FY!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: