Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kölddöden slår mot fönstren

Monday, February 22, 2010

Kölddöden slår mot fönstren

Fasen, jag skulle lagt till att det inte fick vara kallt heller. Minus 24... det är ju mer än vad jag klarar av. Det är inte mänskligt. Jag vet inte hur jag lyckades överleva förra köldknäppen. Vad hade jag på mig? Det tar ju bara typ 20 minuter att gå till jobbet, men i 24 minus är det ju alldeles för långt. Jag undrar lite hur SL kan gå ut med en uppmaning att folk ska stanna hemma. Det låter ju när man läser som om de skulle ha nån slags befogenhet att besluta det. Nä, uppmaningen skulle istället vara att ta sig till jobbet, fast på ett alternativt sätt. De 70 000 stockholmare som inte kan... ja, de får la bli hemma, men en uppmaning känns inte som SLs sak.

Många kanske ser uppmaningen som en görbra ursäkt att faktiskt stanna hemma och istället kolla på Tre Kronor klockan 6.00 svensk tid, speciellt eftersom Aftonbladet uppmanar till det och också listar bra ursäkter till chefen.

Går det ens att spela hockey med magsjuka? Var ska man spy? rark ut på isen? och om man akut måste göra nummer 2? Det är en del kläder att få av sig innan man kan sätta rumpan på toastolen. Nä, jag tror inte Foppa eller nån annan skulle spela med aktiv magsjuka... det är såklart bara en bra rubrik.

Nä, det blir ingen hockey för mig... jag släpar mig pliktroget genom kylan till jobbet, trots att jag mer än nåt annat önskade jag slapp.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: