Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Strong

Sunday, February 21, 2010

Strong

Åter från gymmet och ett pass skivstång/kondition. Fan, va kul det är!

Jag har usla handleder. Det har jag alltid haft... smala och svaga. Jag tycker ju de borde bli starkare i takt med resten av kroppen, men så tycks det inte vara. Det är alltid handlederna som sviker först, trots att den arbetande muskeln klarar mer. Får la bli till att träna lite handleder separat, men gud så tråkigt.

Sen är det de där med att det svartnar för ögonen när jag har stången på axlarna... eller det är väl nacken det trycker på antar jag. Känns så pissigt att inte kunna slänga på mer vikt eftersom jag är rädd att svimma. Ju längre vi kör desto mer svartnar det och snöar framför ögonen. Jag försöker flytta runt stången lite, men det hjälper inte. Benen skulle lätt orkar mer, men hur mycket kan jag egentligen lasta på innan jag svimmar på riktigt?

Men... nu ska vi inte klaga för jag körde 2,5 kg tyngre idag genom hela passet. I rule! Nästa gång kör vi 2,5 till... i alla fall utanför stopparna så man kan kasta av dom under tiden om det blir för tungt. Det känns i musklerna nu... de är ganska så möra och jag kommer nog känna ännu mer i mon.
Skulle haft mig mitt Kesella och Fun light mellanmål nu, men Kesellan var slut... liksom ICAs egen kvarg. Uselt ju... just nu när jag behövde. Köpte en pava saft i alla fall så får jag köpa resten imon. Istället har jag dragit i mig en Valionyhet. Hjortron och vit choklad. Låter ju ursmaskens, men jag är inte helt frälst. Smaken var god, men det var lite för tjock i konsistensen för mitt tycke. Det är mestadels därför jag oftast köper lightprodukter. Jag är allergiskt mot gräddighet. Vet inte varför men det har jag alltid varit. Kvar i kylen står de andra två som var i smaken päron/ingefära. Kul med lite nya smaker.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: