Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Är Aftonbladet och DN samma tidning?

Thursday, February 18, 2010

Är Aftonbladet och DN samma tidning?

Kolla på den här artikeln från Aftonbladet om att utförsäkrade har fått lägre ersättning... och sen kollar ni denna från DN om samma sak. Det är på pricken likadana till och med till rubriken. Och så är det ofta. Vad kommer det sig? Det kan ju inte finns någon annan förklaring än att det verkligen ÄR prick samma artikel.














Vart jobbar då skribenten? På Aftonbladet eller på DN?... eller på bägge? och varför? Jag vet inte varför, men det känns på något sätt som om det skulle vara lite fel. Jag menar... DN ska väl ändå vara en lite mer seriös tidning med lite mer nyhetsvärde, medan Aftonbladet är en ren skvallertidning i tabloidformat som av nån anledning benämns som kvällstidning, trots att den kommer ut lika tidigt som alla andra tidningar som benämns dagstidningar.

Det känns som om man skulle vilja förvänta sig att DNs rapportering är lite mer seriös och mindre sensationsartad, men är det verkligen så om artiklarna är de samma. Jag har kanske bara fått det hela om bakfoten. Att Aftonbladet skulle vara en seriös tidning är ju out of the question så då måste det ju vara DNsom är oseriös? Äh, jag bara spånar lite...

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Men hallå, vem tror du TT är?