Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skandal, skatteverket, spret och snö

Tuesday, February 16, 2010

Skandal, skatteverket, spret och snö

Jag som är lite trög sådär, fattade faktiskt inte vad ACO var som de tjatade om hela tiden, fören nu när jag gick in och läste en artikel och fattade att det var ett namn, haha. Anna-Carin Olsson måste vara stolt över sitt smeknamn som förknippar henne med apotekets hur och hårvårdsserie. Skandalen är ett faktum. ACO släpptes för sent i starten av en funktionär och kom sexa. Hade hon vunnit annars? Ja, kanske... hon var bara 11 sekunder från bronset i alla fall. Inte mycket att göra åt nu. Sverige kan lämna in en protest, men vad ska det leda till? De kan väl inte köra om loppet?

En efter en åker de dit. Förskingrarna. Nu är det en 42-åring på skatteverket som ska ha snott åt sig 120 miljoner. Vad i helskotta har han gjort med alla dessa pengar? Och hur sjutton kan man inte märka att så mycket pengar försvinner? Det säger ju en del om vad skatteverket har för koll.

Elisabet Höglund måste blitt spritt språngande. Efter att ha kastat skit på TV4 och kallat dem åldersrasister är hon nu villig att gå tillbaka?? Samtidigt som hon pratar om att självmord var nära efter sveket från kanalen. Ehhh...? Jag lär ju ska läsa hennes memoarer sen som hon i detta nu ska skriva. Jag blir inte klok på kvinnan med det spretiga håret.


Kung Bores vargavinter fortsätter. Vem är Kung Bore egentligen? Visst, har jag hört det förr, men jag har ingen aning... och Googlande hjälpte mig inte heller. Men det spelar egentligen ingen roll. Jag tror jag blir tokig på honom! Mer snö! Det snöade idag när jag gick hem från gymmet och jag lände en sån uppgivenhet att jag nästan ville gråta. Jag orkar inte med mer eländig snö!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: