Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag har en Svenne-lur

Monday, February 15, 2010

Jag har en Svenne-lur

Nu har iPhone har blivit en Svensson-telefon. Typiskt. 350 000 svenskar har köpt sig en... om inte fler.

Själv var jag förbi trebutiken och skulle lämna in min idag. Jag har ju berättat att det knastrar och min röst bryts för den jag talar med. Tjejen jag talade med sa att hon haft samma problem med sin. De kan inte fixa det på Apple, utan man får en ny... men först måste den gamla sökas igenom för att försäkra sig om att felet finns där. Hon rådde mig att gå hem och ladda över alla kontakter, bilder och kalendrar eftersom inget hänger med över till den nya luren. Eftersom jag redan gjort detta ville jag lämna in den genast. Dock kunde hon inte garantera att den var tillbaka innan USA-resan, utan rådde mig då att hellre vänta.

Efter lite funderade lydde jag henne. Jag kommer ju vilja ha luren med mig för att ta spontana kort (när inte kameran är inom räckhåll) och kunna surfa från den i akutlägen... skriva in vad jag måste handla o.s.v. Jag har skapat mig ett nytt beroende och det heter iPhone.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: