Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sugen på att jobba ideelt i Norge?

Thursday, February 25, 2010

Sugen på att jobba ideelt i Norge?

Då kan du ansluta dig till skaran på 90 frivilliga (60 kvinnor och 30 män) i Norge och bli "ambassadör för Fripolitisk Movement”. Jobbet innebär att du ska ge bort gratis sex på en av de fem gratisbordeller som öppnar i maj av bröderna Frank Horn Hartvedt och Kurt Horn Hartvedt. Tre svenskor har redan anmält sig.

Den norska sexköpslagen kom 2009, och retade upp en fripolitisk rörelse rejält, men då tjänsten är gratis och sexarbetarna inte får någon ersättning kommer verksamheten inte påverkas av förbudet mot sexköp.

Ok... de protesterar mot förbud och menar att politikerna vill att folk ska avstå från sex, trots att det är den bästa gåvan Gud har gett människan. Nu är det väl antagligen inte riktigt så att politikerna är ute efter total avhållsamhet, utan snarare kan man väl tänka att det handlar om att förbjuda handeln med kroppar och sexuellt utnyttjande. Men kanske är gratisbordellen ett bra alternativ. Då kan ju ingen tvingas att sälja son kropp för att få pengar att överleva i alla fall och därmed borde ju diskrimineringen och tvånget försvinna. Så länge det fungerar som det beskrivs det vill säga. Sexhandeln är ju mycket lukrativ och kanske bröderna utvidgar sin verksamhet med tiden.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: