Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Krascha bekvämt i en Skycouch

Thursday, February 18, 2010

Krascha bekvämt i en Skycouch

Flygkrasch i Austin, Texas. Visst är det väl lite läbbigt att det alltid händer saker när man ska ut och resa? Det brukar alltid vara nån rapport om nåt plan som kraschat nånstans. Och nu slås det till på stort, för nu är det både plan OCH Austin, dit vi ska om mindre än en månad. Scary shit!

Jag har funderat mycket på vår resa idag. Inser ni hur jäkla kul det kommer bli?!? Jag blir så pirrig när jag tänker på det... och det är inte alls lång tid kvar nu ju!!!!!!!!!!!!!!!!!

Synd att vi inte ska flyga med Air New Zealand. De är nämligen först med att ha infört sängplatser i ekonomiklass på sina långflygningar. De kallar

Så här går Skycouch till:

  • Två personer köper tillsammans en rad med tre sittplatser.
  • Sedan fäller man upp en kudde underifrån på var och en av de platser som har en sådan.
  • Till sist flyttar man upp fotstöden och vips har man en smal säng vardera för två vuxna att sova i.
  • Den tredje sittplatsen säljs för halva priset, alltså 25 procent vardera för de två passagerarna som ska försöka få några timmars sömn.
Men... till alla er som tänkte tanken: – Air New Zealand har betonat att Skycouches inte bör användas för att ansluta sig till 10 000-metersklubben.



Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Anonymous said...

Joe Stack självmordsbrev hittas här: http://embeddedart.com/

Karln gillade inte direkt myndigheter... :))

Hannastacia said...

Wow