Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Potatisgrisar med maktbegär i Stockholms tunnelbana

Saturday, February 13, 2010

Potatisgrisar med maktbegär i Stockholms tunnelbana

I korthet: Jesper blir vittne till en händelse i tunnelbanan och filmar med mobilen. De inblandade visade sig vara civilpoliser. De upptäcker Jesper och ger honom två alternativ. Radera bilderna eller följa med till häktet och drogtestas och anmälas för ofredande. Vad de inte visste var att hela skiten spelades in!



Jesper är stenhård. Kolla klippet och hör honom tala. Vad gjorde Jesper? Jo, han raderade bilderna, men spenderade natten med att återskapa dem och publicerade dem sedan i sin blogg. Han är min nya idol.

Polisen däremot... snacka om maktmissbruk. Stöddiga jävla machosnutar. Låter som nåt som skulle kunna vara taget ut filmen "Sökarna". Tragiskt och pinsamt, men tyvärr är ju detta knappast det värsta maktmissbruk som förekommer inom polisen. Och när tidningarna ringar upp polisen kan de inte göra annat än att erkänna att de fuckat upp.

Jespers blogg med bilderna och hela filmen hittar ni här.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: