Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: "Baren" fyller 10 år

Saturday, February 20, 2010

"Baren" fyller 10 år

Det var 10 år sen dokusåpan "Baren" visades för första gången. Tänk så revolutionerande programmet var! Fylla, slagsmål, och sex i TV... riktiga människor, riktiga scenarion och dessutom kunde man gå dit och träffa deltagarna och dessutom få en chans att synas i TV. Ja, det var verkligen en ny grej. Och efter "Baren" kom dokusåpa efter dokusåpa... ingen som enligt mig kunde mäta sig med denna första och sanna såpa.



Jag fullkomligt älskade "Baren" och följde det slaviskt. Jag var förtvivlad när det lades ner... fast det var nog ändå bra, för det hade gått väldigt utför för programmet. På måndag klockan 20.00 hedrar Robban Aschberg sitt barn med att tillägna hela sitt program på TV8 åt detta.


Men hörni... vore det inte kul med en ny upplaga? Ett "Baren 2010"? Aschberg... fixa!



Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

mamsen said...

Meral Tasbas??? har vi inte fått nog av henne haha

Hannastacia said...

Jo av just henne kanske, men inte av Baren i helhet och iofs hon kan få vara med i Baren 2010... hon orsakar ju en del rabalder och sånt gillar vi.