Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Läcka i MelodifestivalSverige

Monday, February 22, 2010

Läcka i MelodifestivalSverige

Låtarna i nästa veckas melodifestival finns redan att höra på SVT. Efter att Peter Jöback och Sibels bidrag spridit på fildeleningssajter vakde SVT att lägga upp alla bidragen i enminutsversioner. En miss, säger de. Det blir ju lite orättvist jäntemot bidragen i tidigare tävlingar minst sagt. Det är ju ofta efter festivalens slut de riktigt sätter sig... när man hört dem om och om på radiolan. Och det är klart att en låt man hört mer har större chans i den stora slutfinalen.

Melodifestivalen borde gå tillbaka till att endast ha en tävling och slopa lyssningsförbudet helt. På så sätt skulle det mer troligt vara "rätt låt" som gick vidare till Eurovision och därmed skulle vi ha större chans att vinna. Vissa, ex Nanne Grönwall tycker det förtar spänningen, men Melodifestivalen har väl aldrig varit direkt spännande. Inte sen man var liten i alla fall.

Det är lönlöst att försöka hindra att folk får tag på låtarna i förtid, så det är ju lika bra att lägga ner försöken.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: