Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stress?

Wednesday, February 24, 2010

Stress?

Andra dagen i rad jag vaknar alldeles för tidigt och inte har ro att ligga kvar. Jag känner mig stressad. Magen är totalt uppror och kroppen känns seg och trött. Varför? Ja, säg den som visste. Min kropp tycks ju fungera så här. Kanske är det SJ, kanske är det kommande resa, kanske är det inget speciellt... bara mitt vanliga stressade jag.

Jag borde kanske inte nämna detta, och utmana ödet, men jag har varit ovanligt frisk denna vinter. Mina vintrar brukar ju bestå av konstanta förkylningar med bara några veckors mellanrum, men förutom över jul har det varit ganska lugnt. Magen har faktiskt skött sig ganska bra med. Antagligen eftersom jag kunnat träna och hålla igång mer utan en massa avbrott för sjukdom. Men så kommer ju dom här jäkla bakslagen när magen ballar ur totalt och då påverkas hela jäkla kroppen. Blä! vill bara krypa ner under täcket och stanna där för alltid.

Jag måste komma iväg till Värnamo och Bäjb i helgen. Total stressfrihet... förutom resan dit och hem då. Kommer det en snöflinga eller köldknäpp till som påverkar tågtrafiken, skriker jag rakt ut.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: