Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: After work shopping

Thursday, February 18, 2010

After work shopping

Usch, jag är inte ett dugg piggare idag. Vill bara tillbaka till sängen och somna om. Det är inte likt mig att vara så här trött på morgonen... hela jag känns helt slutkörd, trots att jag somnade så fort jag la huvudet på kudden och sov hela natten utan att vakna. Tur att det snart är helg igen.

I dag tror jag att det blir en vända på stan efter jobbet. På inköpslistan står träningsbyxor och en bra och smidig vattenflaska att ha på träningen eftersom min har blivit så trög att jag nästan sliter av mig tänderna när jag ska dricka.

Jag behöver utan tvekan nya tränings/löparskor också. Jag håller på att bryta fötterna varje gång jag tränar för det finns ingen styrsel allt kvar i något av mina par. Jag ska dock försöka klara mig tills jag kommer till USA. Med lite tur kan jag komma över både löparskor och inomhusträningsskor för summan av ett par skor här. Med tanke på hur snabbt man sliter ut träningsskor är de otroligt svindyra.

Vill gå nu, men det är flera timmars jobbande innan jag får ge mig ut på stan. Blä... är ju inte på nåt som helst humör idag. Jag har en idé... man borde får ett visst antal "trött-på-jobbet-dagar" om året. Såna dagar då man är ursäktad och får göra vad man vill eftersom man ändå inte kommer göra nåt bra jobb. Bra idé va?

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Christian said...

såna dagar har vi på mitt jobb :D

Hannastacia said...

Lyllos. Mina patienters åkommor skiter ju fullkomligt i om jag är trötter tyvärrr.