Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fallet: Emma

Wednesday, February 24, 2010

Fallet: Emma

Jag hade totalt missat denna story och nu önskar jag att jag aldrig sett det heller. Det är ju helt horribelt! Hur kan det finnas så sjuka sjuka människor som Casper. Vad har hänt med den grabben som gjort honom så ofattbart sjuk?


Emma lever, men är svårt hjärnskadad. Hur pass hon kommer kunna återgå till ett normalt liv kan jag inte utläsa. Psykologiskt kommer hon antagligen inte det i alla fall.

Casper El-Kaissi Östlöv slog och sparkade mot Emmas kropp och huvud, och försökte sedan strypa henne. När Emma slutligen låg medvetslös på rygg skar Casper henne i ögonen och underlivet innan han lämnade sin döende ex-flickvän på det öde fältet.

Låter helt overkligt... som ur en bok eller nåt. Jag blir så vansinnigt arg att jag kokar... men vad hjälper det. Emmas liv är ju redan förstört. Detta ska ha hänt i början av november och hon ligger fortfarande på sjukhus... svårt traumatiserad, hjärnskadad och ärrad för livet.

Lås in den här grabben och låt han aldrig andas frisk luft igen.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Christian said...

jag hade nog också byt namn till casper om jag hetat Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan, som han hette fram tills nyligen. araber verkar vara en sund skara varelser. :D

Hannastacia said...

Frågan är ju varför han bytte till Casper? Trodde Capser var ett snällt spöke.