Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: You go, Jenny!

Thursday, February 18, 2010

You go, Jenny!

Jenny Östergren steg lite på min topplista över tv-personligheter efter sitt uttalande i Nyhetsmorgon. Det var i en sittning med dramatenchefen Marie-Louise Ekman, som Östergren helt plötsligt avbröt:

– Det jobb som vi har är också utsatt. Vi får väldigt mycket kommentarer om hur fula eller dumma vi är – men jag tar inte Anders på kuken för det.

Bakgrunden till hennes uttalande var såklart artikeln om Dramatens Petra Holtensjö, som uttalade sig för några dagar sen om hur hon och många andra blivit antastade av manliga kollegor. Hon skrev bl.a om att en hyllad filmstjärna tagit henne i skrevet.

Jenny Östergren ber om ursäkt, men det tycker jag absolut inte hon ska göra. Det är härligt med spontanitet och hon satte allt dramatenchefen lite på pottan. Att hon sen sa kuken kan ju störa folk, men det är väl främst vixna människor som kollar på programmet och de borde väl kunna ta en sån världslig sak.

Klippet kan ni se här

Image and video hosting by TinyPic

No comments: