Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tjyvlyssnad del 3

Friday, February 19, 2010

Tjyvlyssnad del 3

Trött på deltävlingar... jovars, men det tycks folket få förbli, för Christer Björkman har inte en tanke på att byta ut formatet. Men med en miljon färre röster kanske han bör tänka om.

Ni som hänger med vet att jag tjyvlyssnat på alla bidrag de iinför de andra två deltävlingarna och så även inför denna. Så här kommer min tredje tjyvlyssnat.

Alcazar - Jag är besviken för jag trodde ju Alcazar skulle ha en sån där monsterhittig sak igen. Kunde ju varit roligare. Och visst är det hittigt, men det låter lite för mesigt tyvärr. Erik Saade gjorde nog rätt när han dissade låten, för hans var bra mycket bättre. Kanske blir bättre när jag hör den nästa gång.

Johannes Bah Kuhnke - Intetsägande och tråkigt, men det är väl det schlager ska vara.

Elin Lanto - Vad är det med Britneylåtar i årets melodifestival? Remedey? Den här har klart en chans. Hoppas på lite piggning med en bra scenshow också.

Erik Linder - Ååååå, fyyyyyy. Svenska och överartikulering. Fruktansvärt, men jag tror Sveriges tråkiga Svenssons kommer gilla lillkillen Erik. Jag orkar inte lyssna klart.

Getty Domein - What? Ok, nu sjungs ju de flesta låtar på engelska och inte svenska och jag vill inte verka rasistisk, men vad i helvete? Nån slags afrikanska? Jag tycker nog det skulle va en fördel om man begreo ett enda ord i alla fall.

Timoteij - Lite 80-tal också... kanske kunde vara kul om det varit en bra låt, men icke. Jag ser av nån anledning Blondinbella framför mig.

Darin - Favoriten med de för små öronen då. Ja, denna kommer gå hem. En av finalisterna helt klart. Men jag gillar ju inte ballader så jag dissar.

Crucified Barbara - Trodde faktiskt inte på Crucified Barbara, men i det här startfältet har man ju ganska bra chanser. Skulle kunna var en Within Temptation-låt. Och då hade såklart.

Jaha, får väl se om jag har rätt även denna gång.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: