Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Wikileaks

Sunday, August 22, 2010

Wikileaks


Jag undvek alla artiklar om Wikileaks igår, men idag när hela Bloggportalen var täckt av nyheter i ämnet var jag ju tvungen att kolla vad sjutton det handlade om... speciellt när jag såg att Assange ena sekunden var en våldtäktsman och nästa inte.

Ok... sajten Wikileaks:
Publishes and comments on leaked documents alleging government and corporate misconduct. Sajten blev stor när de publicerade storyn där USAs militär sköt ner civila från en helikopter... minns ni? Sen dess har USA såklart varit döskraja.

Igår morse:
Nyheten publiceras i Expressen att Wikileaks grundare Julian Assange misstänkt och anhålls för våldtäkt. Enligt uppgift till Expressen uppkom brottsmisstankarna efter att två kvinnor mellan 20 och 30 år, kommit till Citypolisen i Stockholm under gårdagen för att rådfråga om sina upplevelser med Julian Assange. De ville enligt uppgift inte göra anmälan. – Tjejerna känner varandra och de vet båda att de har råkat ut för samma sak.

Igår eftermiddag:
Precis som Assange skulle överlämna sig till polisen fick han beskedet att anhållan mot honom var hävd. Inte längre misstänkt enligt åklagarmyndigheten. 30-åriga kvinnan hävdar dock bestämt att det är sexuellt ofredande... att Julian Assagne har en skev kvinnosyn och svårt att ta nej. Vad som fick polisen att ändra misstanken och åklagamyndigheten att inte anhålla är okänt. Jag kan inte hitta någon förklaring nånstans.

På tapen just nu:
Är detta sabotage för att tysta sajten? En komplott av Pentagon? Det finns såklart miljontals liknande stories som de nu är rädda ska komma till ytan. De är så livrädda att de ska utreda om det är brott att läcka nyheter som Wikileaks gör och hoppas såklart få rätt och tysta sajter för alltid. Vore det så är det inte första gången...

En sak är ju säker... detta är succé för svensk media eftersom det blivit en världsnyhet.

Wikileaks fortsätter sin verksamhet som vanligt.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Deevo said...

Den enkla sanningen om Assange är att han träffat på en sk kuf. Nya Partier och små organisationer utsätts för sk kufinfiltration, och just det här exemplaret jublade när hon fick höra att Assange var på väg till Sverige. Hon har aktivt sökt upp honom och agerat groupie. Detta tillsammans med förvirrade politiska åsikter i en härlig blandning. Hon är kristen, islamist, feminist, miljöpartist, kommunist, vegan etc etc etc. Hon mår inte bra. Sorry, det är ingen set up - tror jag. Tror att CIA skulle anlita en skickligare infiltratör än ett sk psykbryt, men som vi vet - Sossarna gjorde sig kända så sent som på 70-80 talet att infiltrera politiska organisationer. Ny Demokrati fick sin släng och troligtvis är SD utsatt. Kommunisterna har alltid blivit infiltrerade sen får man ju ha med i beräkningen att småpartier automatiskt drar till sig dårar och kufar.