Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lite pics från igår

Sunday, August 29, 2010

Lite pics från igår

Det vart ganska dåligt med kort igår... eller i alla fall bra kort, men här kommer några.

Vi började kvällen hos familjen Otto där mamma och pappa Otterstedt hade ställt till med kräftkalas. Riktigt gott ich väldigt trevligt... känns som evigheter sedan jag åt kräftor.

Sen bar det av vidare till Släggan och Evelina där hela umgängeskretsen samlats. Anledningen var ju såklart de spelningar kvällen skulle bjuda och det enorma öltält som parkerats mitt på Åbron. Vi hann vara där i några timmar och sen gick vi även förbi hemma hos Dado och Evy en sväng innan vi gav oss ut i höstkvällen.

Det var kallt, men tack och lov ganska varmt inne i tältet. Hutlösa 190 soänn kostade det att gå in, men jag är inte förvånad. Vörnamo är ju staden där det kostar 100 kronor + garderob för att gå in på Harrys. Rubens band som jag inte vet vad det heter spelade och det gjorde även Gurra med nåt band. Bra? nja... mest kul att se folk man känner spela.

Till vänster har vi ju den nyklippta Matte, men känner ni igen snubben till höger? Det gör inte jag, men han ska tydligen varit med i Big Brother och gift sig i huset. Hur har jag kunnat missa det? Jag trodde jag sett alla säsonger av Big Brother.

I det stora hela var det en väldigt trevlig kväll. Kändes lite som att vara på festival fast med möjligheten att gå hem precis när man ville. Minuspoäng går till utbudet av toaletter, men tack och lov kunde man gå ut och in på området som man ville så jag och Catja sprang fram och tillbaka till Hemköps parkering kvällen i ända.

Jaha, och sen vart det söndag... igen. Det måste vara fler söndagar än nån annan dag på veckan. Efter lite mys och sen tre timmar i HellSaab sitter jag åter i min soffa och ska strax bege mig till bädden. Fy för att det är måndag imon och fy för att behöva sakna Bäjb igen.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: