Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kallt

Wednesday, August 11, 2010

Kallt

Å helskotta. Vaknade och huttrade. På med tjocktröjan direkt. Och idag känns det som om det är ännu mörkare ute... trots att det faktiskt ser ut att vara molnfri himmel. Hösten är här. Men vad man sover gott när det är lite svalare. Jag vakande en gång i natt och det var så himla skönt att kunna kura ner sig under täcket istället för att slänga av sig det.

Jag ser inte fram emot arbetsdagen. Listan över dagens patienten var lång... bra mycket längre än vad som är rimligt att klara av på tre personal. Man kan ju bara hoppas att det flyter på ändå. Dock verkar det som patienterna vaknat upp efter semestern. Telefontiden som inte varit uppbokad över hälften någon gång denna sommar har måndag och tisdag gått på högvarv och patienter har till och med letat sig fram till akuttelefonen via växeln. Det säger jag inget om ifall ärendet är akut, men nu är det allt möjligt som de skjutit på under sommaren och som nu plötsligt blir mer påtagligt när den gråa vardagen kommit åter. Haha, jag tog en paus och kollade Aftonbladet och såg just att SOS Alarm har samma problem... med telefonsamtal alltså. 2 miljoner onödiga samtal om året... ja, där slår de oss med råge så jag ska väl inte klaga.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: