Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sporty

Sunday, August 15, 2010

Sporty

Ok, nu kommer resten. Det var inte bara flufffluff jag köpte tidigare. Innan IKEA o.d åkte jag in på Stadium och köpte det jag tänk köpa så länge nu, men hela tiden glömt bort.

Wallet pouch hette den, men jag är mer inne på att ha mobilen där när jag springer eller går. Superbt bra sak. Sitter som ett smäck på armen och det känns knappt att man har den där. Det enda jobbigt är om man ska ha upp den och byta musik eller nåt, men det går ju om man är lite tålmodig. Nöjd är jag i alla fall.

När jag gick omkring där inne på Stadium passade jag såklart på att gå en sväng inne på golfsektionen och vad hittade jag inte om ej denna perfekt golfskärm! för endast 49 kronor! Kommer lätt vara snyggast på hemmabanan i Lanna.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

G said...

Grann syrra o kul blogg :-)

Anonymous said...

It's actually a cool and helpful piece of information. I am happy that you simply shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

my webpage; シチズン 时针