Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nu ska ni äntligen få se

Sunday, August 15, 2010

Nu ska ni äntligen få se

Jag är väldigt nöjd med mitt nya rosa vardagsrum. Det är så himla mysigt. Det enda jag egentligen saknar nu är en ny avlång kudde som jag har bakom ryggen när jag sitter i soffan med datorn. Jag har en perfekt brun från Indiska jag köpte för väldigt länge sen, men den är bra ful nu. Dessutom är den ju inte rosa.


Godisskål med krusbärsgodis från Lagerhaus, ljuslyktor från Indiska, kuddar från Lagerhaus, uggleklocka från Lagerhaus (målad), matta från Rusta, ljuslykta och kruka från IKEA.


Det har varit riktigt roligt att vara på mission efter rosa. Och nu vill jag ju ha rosa grejer överallt, men det ska jag inte ha. Jag har ju en uppsättning rosa och en uppsättning rött till toaletten. Just nu kör jag rött och så får det vara ett tag. Köket är och kommer förbli i rött... även om jag är lite sugen på turkost.

Sovrummet får ha vilka färger som helst bara de är varma. Har rosa, rött, lila och allt möjligt därinne. Mysigt som attan om jag får säga det själv.

Jag köpte två saker till... de får ni se senare.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: