Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: ... å så vädret

Tuesday, August 17, 2010

... å så vädret

Vad är det för väder egentligen? Jag blir inte klok på't. Enligt alla prognoser skulle det regna hela dagen, men hittills har det inte kommit en droppe. I Skåne har det uppenbarligen det... men inte här. Det är supergrått och det har känts som kväll hela jäkla dagen.

Nu när jag väl är hemma tycker jag det känns ganska mysigt. Snart är det dax att tända lamporna och jag ser fram emot att krypa ner i soffan när jag är klar med alla sysslor. Men varför jag bryr mig är för att jag tror jag vill ut och gå. Egentligen är det dax för Pass B idag när det är tisdag, men jag fick en sån otrolig lust att gå snabbt och börja lyssna på en ny ljudbok. Dessutom har mensvärken slagit till idag och kroppen är öm och svullen så frågan är om ett stenhårt benpass kommer funka.

Tål att tänkas på lite till... jag ger mig själv ca 20 minuter att bestämma mig.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: