Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Darkness

Monday, August 16, 2010

Darkness

Usch, det slog mig när jag gick upp i morse att det snart kommer vara helt mörkt på morgonen när man kliver upp. Och inte långt efter det kommer det även vara mörkt på eftermiddagen när man går hem från jobbet.

Det har varit lugn och tyst om våldtäkter i stan ett bra tag nu... ska det börja igen nu när mörkret kommer? De kan väl inte bara lagt av de två galningarna som härjat i stan under så lång tid?

Men det finns en fördel med mörkret. Man kan gå i mysbyxor (eller träningskläder) till jobbet. Det kan man ju såklart annars med, men det känns mer ok när det är mörkt och speciellt när man ha en stor bylsig jacka på sig över. Och man kan tända en massa ljus, vilket känns extra mysigt nu när jag har nya ljuslyktor.

Nu är det ljust i alla fall och jag ska ge mig av mot jobbet och en ny arbetsvecka. Den här veckan kommer de flesta tillbaka efter semestern och det kommer säkert bli lite rörigt innan alla kommit in i det gamla vanliga igen. Men det innebär också att jag återgår till mitt vanliga schema med egna eftermiddagar. Det behövs kan jag säga. Berget med journaler är enormt och växer kontant. Det kommer ta en j-a tid innan jag kommit igenom dom... pust.

Nä... iväg med mig!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: