Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nya klubbor och prylar

Friday, August 06, 2010

Nya klubbor och prylar

Han slog till... Bäjb alltså. Köpte golfsettet för 2500:- Riktigt fint som ni kan se och han var mycket nöjd. Han fick med en jäkla massa prylar också. Bollar, peggar, greenlagare (?), markeringsbrickor och mer. Och kolla bara ryssmössorna på de feta klubborna!

Efter lunch i Bredaryd (kinabuffé som var riktigt fin) åkte vi till Lanna igen. Tyvärr började det ösregna så vi fick stå och vänta bra länge innan vi väl kom iväg. Det går ara sämre och sämre för mig. Idag kan ju såklart vädret haft med det att göra med. Utslagen går bra mycket bättre, men nu är det stället putten som förstör det för mig. Nu har vi ju inte övat så mycket på det, så det får det bli nästa gång. Bäjb är riktigt duktig. Jag tror han kommer bli riktigt bra inom kort.

Med i golfbagen fanns lite grejer som bara skrek Hanna. En ceriserosa peg med smileyfeja och en rosa fin boll som jag faktiskt hade kvar när rundan var över.
Nu är det slutgolfat för mig för denna semester. Imon åker jag ju hem igen. Snyft!!! Fan va fort det gått. Två veckor är alldeles för kort semester.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

CiBag said...

Jösses, ni har verkligen blitt golfbitna den här sommaren :)

mamsen said...

En sjukdom är det, finns säkert en fin diagnos på detta, golf!!!! sjukare vet jag inte och nu är mågen drabbad, ledsen blir man ju....