Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Chicken 'n' Eggs

Tuesday, August 10, 2010

Chicken 'n' Eggs

Ingen har väl undgått dagens top story om minkarna som plågas på minkfarmer i vårt land. Det är ju fruktansvärt att sånt händer... att nån har det i sig att behandla dom så. Och inte bara en vad jag förstår.

Kycklingarna och hönsen behandlas väl bättre? Det känns så. Det känns som om det är bättre koll där. Jag hoppas det för utan kyckling och ägg skulle jag inte överleva. Det är ju rena rama superfooden. Massor med proteiner och lite av det onyttiga. Och kombinationen sen! Seriöst! Ta ett grillat kycklingbröst (sånt från en färdiggrillad från affären) och ät det kallt. Skramla lite ägg till det och varför inte lite baby carrots till det. Trots att jag just ätit det vattnas det i munnen när jag tänker på det. Lovely!

Kanske känns lite kallt att blanda nyheten om minkarna med min underbara kvällsmåltid, men jag kunde bara inte hjälpa det.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: