Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Örebro

Saturday, August 07, 2010

Örebro

Det var inte alls kul att komma hem. Det är konstigt att vara helt själv efter två veckor med Bäjb och vårt possi.

Resan gick otroligt fort. Kanske för att jag slapp första biten mellan Värnamo och Jönköping. Vi tog Bäjbs Volvo till Jönköping vid 12.00 och sen strosa vi runt lite på A6. Jag hittade mitt framtida golfset. Ett lila på Intersport med alla klubbor jag behöver... och till och med klubborna var lila med mönstrade skaft. Hittade även rosa handske och en massa annat coolt jag måste ha. Konstigt nog finns inget som heter golf på deras hemsida och jag missade att ta kort så jag kan inte visa er. Hade inte Bäjb varit så förnuftig hade jag lätt köpt dom på stubben, men det är nog bra att vänta lite. Jag kanske tröttnar totalt.


Efter A6 åkte vi in tillstan och tog en köffe i hamnen i Jönköping. Servicen var allt annat än god och Otto hade svårt att få en kopp te. Först fick han kallt vatten och sen fick han vänta i typ 10 minuter på nytt... med den var ganska mysigt där i hamnen i alla fall. Och kräftorna i vattenbadet var coola.

17.54 var det dags att hoppa på det sketna gamla tåget mot Falköping där jag sen fick sitta och bli attackerad av getingar i 40 minuter innan jag fick hoppa ner i mitt första klass säte på tåget mot Örebro. Här hemma var ju allt som vanligt, men det är alltid en konstig känsla att komma av tåget efter man varit borta länge. Man får för sig att allt ska vara så annorlunda. Likadant i lägenheten. Knappt jag vågade gå in. Men nu när jag tittar mig omkring inser jag ju att allt är prick som när jag åkte.

Att sitta vid HellComp II igen är väl det enda positiva med att komma hem. Fingrarna bara flyger över de otroligt bekväma tangenterna som ingen annan dator hittills lyckats slå.

Jag har redan packat upp och tagit en dusch, så nu ska jag väl surfa runt lite innan jag kryper ner i min otroligt stora ensamma säng innan sista semesterdagen faller på. Godnatt världen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: