Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ring och tjut från alla håll

Thursday, August 26, 2010

Ring och tjut från alla håll

Va lustigt... jag som trodde det skulle bli långtråkigt att sitta här i telefonrådgivningen hela dagen, men det har det verkligen inte varit. Det har ringt prick hela tiden... i alla telefoner på hela bygget. Jag trodde ju såklart de andra skulle vara avstängda, men icke... Dessutom tjuter rörposten stup i kvarten och sekreterarnas telefoner ringer från alla håll. Man blir ju så där lagom stressad.

Från 15.00 kan man inte längre ringa in och jag har ringt av alla de som var bokade till 16.00. Skönt... äntligen över. Nu har jag bara allt efterplock kvar.

Klockan 16.00 är det jag som stegar ut genom dörren och möter upp mamsen för att ta över HellSaab över helgen. Har tre timmar i bilen framför mig, men det fixar jag efter lite påfyllning av keso och lite köffe.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: