Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Booooooooooring

Saturday, August 21, 2010

Booooooooooring


Titta vad som gick framför mig när jag gick uppåt stan förut. Helt otroligt pumpad kille. Såg så jäkla löjligt ut. Han kunde knappt gå dåren för låren var så biffiga att de knappt kom förbi varandra. Armarna stod rätt ut åt sidorna och dessutom hade kisen lyckats träna sig sne. Högersidan lutade hela tiden neråt backen. Man får ju hoppas han aldrig får bråttom för han verkar inte ha kapaciteten att röra sig snabbt. Såg ut som han kämpade med vartenda steg.

Ni vet den rosa tröjan? Den är nog det skönaste jag nånsin haft på mig. Jag måste ha fler. Den finns ju i oändligt många färger och jag vill ha dom allihopa. otroligt roligt att det är just ett H på den också.


Ja, jag gör inte mycket. Känns som jag slösar bort hela helgen med att bara sitta i soffan. Det är inte jag och jag hatar det. Samtidigt vet jag inte vad jag ska hitta på som inte innebär för mycket ansträngning för min insjuknande kropp. Börjar få lite smått panik av att bara sitta still. Funderar på om jag kanske vågar mig på en liten promenad ändå. Dock känner jag mig ju samtidigt ganska matt så det kanske är dumt. ÅÅÅÅÅåååååå uttråkad!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: