Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Inte långt kvar nu

Sunday, August 08, 2010

Inte långt kvar nu

På semestern alltså. Det är ju lika bra att gå och lägga sig snart för det lär ju ta en evighet innan man somnar. Sista semesterdagen har varit ganska meningslös och inte bjudit på nåt skoj alls. Jo, förresten. Ett riktigt bra träningspass.... eller två till och med. 6 km löpning i morse innan frukost och sen ett styrkepass nu på kvällen som bägge gick skitbra. Känns peppande inför träningshösten. Jag har ett nytt schema vad gäller styrketräningen och det är inte mindre än Charlotte Perellis. Det är ju såklart inte hon själv som byggt ihop det utan någon Jesper Björck och det ser bra ut som startprogram innan man kommit in i det helt och kan slitta upp muskelgrupperna mer.

Det lyder som följer:

Nu måste ju schemat modifieras lite. Jag har ju absolut inte tid att gå ut och gå 45 minuter innan jobbet så det får ju bli efter istället, men annars ska jag försöka följa det så plikttroget som möjligt.

Nu ska jag smaska i mig mina varma mackor med kantarellstuvning innan jag hoppar ner i bingen. Fy.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: