Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bättre, men långt ifrån bra

Thursday, August 05, 2010

Bättre, men långt ifrån bra

Det blev Lanna korthålsbana i dag och den gillade jag bra mycket bättre än Lagan. Jag tror totalt det blev 9 slag bättre. Fortfarande inte bra, men bättre. Kändes mycket bättre på de sista hålen, så kanske jag bara var dåligt uppvärmd... vi säger det i alla fall.

Efteråt var vi såklart hungriga och Potty och Bäjb ledde väg till Hestraviken. Det är en lunch vi länge kommer minnas. Menyn var väldigt skral... typ 4 rätter att välja på. Jag och Otto tog ett säkert kort. Lax med romsås. Bäjb slog till på fläsk med löksås. 135 kronor stycket för dessa rätter. Potty dock, slog till med hjortkorv för 155 kronor.


Min och Ottos lax med romsås

Bäjbs fläsk med löksås

Pottys hjortakörv

Vi skratta gott när maten kom in. Jag, Otto och Bäjb fick ganska så välfyllda tallrikar, medan Pontus fick världens största tallrik med en pytteportion med två körvar. Dessutom hade de glömt hans bacon. När vi skulle betala gick hans mat inklusive dryck på 182 riksdaler och han var knappast i närheten av mätt. Konstigt nog gick Bäjbs mat också på 182, så hans mjölk måste varit väldigt exklusiv.


Potty kommer inte få glömma detta på mycket länge är jag rädd... kanske aldrig. Tänk vad man kan skratta gott åt andras fadäser ibland.

Klockan har slagit över på sen eftermiddag och Bäjb tar en tuppalur i soffan. Själv ska jag ut och springa en sväng eftersom det inte blivit av nu på två mornar due to golfing.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: