Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ge mig din allra sexigaste ost

Tuesday, August 10, 2010

Ge mig din allra sexigaste ost

Enligt rymdforskaren Stephen Hawking måste vi ut i rymden för att säkra vår ras. Inom loppet av några hundra år kommer vi annars vara utplånade. Tack och lov att jag inte kommer liva då. Jag vill inte bo i rymden... jag trivs bra här. Usch, hur kan man hålla på med sånt? Forska om jordens undergång alltså. Snacka om deprimerande jobb. Är det inte bättre att leva i ovisshet?
Nu vet jag inte om jag tror helt på allt snack om att miljöförstöring är orsaken till alla katastrofer och extremväder runt omkring, men att det har konsekvenser för mänskligheten är ett faktum. Ta bara Moskva. Där dör t.ex dubbelt så många människor per dag än normalt. Tack var rök och smogg ifrån de eldar som härjar runt om staden. Läbbigt! Och alla översvämningar runt om.

En annan katastrof är Kikki Danielsson. Hur många gånger har inte den kvinnan varit i tidningen och grinat? Det är banne mig alltid nåt med henne. Antingen är hon för tjock och känner sig påhoppad... eller så är hon ett fyllo, men till skillnad mot alla andra är det bara synd om henne när hon kör full. Nu är hon för gammal och då är det synd om henne igen. Hur orkar hon? Fattar hon inte att hon framstår som en jäkla grinolle? Visst kan man skylle media för mycket, men Kikki skapar egna draman som inte en själ brytt sig om ifall hon inte tagit upp det själv. Ett lamt försök att behålla stjärnstatus utan att göra nånting vettigt. Hon och Elisabeth Höglund kan väl krypa in under nån sten i djupaste skog och stanna där.

Kikki borde vinna en Oscar för sitt grinande. Är det inte sånt man vinner Oscar för? Men priset för roligaste och med häpnandsveckande nyhet går till:

Kvinna anmäler ostföretag för hålreklam

Kvinnan anser ostreklamen "mycket provocerande" och uttalar sig i pressen: "Jag blev provocerad. Smaken kan väl inte sitta i hålen?" No shit sherlock! Hon fortsätter: "Tillslut blev det nästan obehagligt. Det kändes som en sexuell anspelning. Jag blev förbannad. Man kan fråga sig vad det är för samhälle vi lever i egentligen och hur kvinnosynen ser ut". Vad jag tror vi har här är en kvinna med alldeles för mycket fritid och ett alldeles för intetsägande liv. Så måste det väl vara om man orkar med att anmäla en ost för sexism?

Men... ostföretaget verkar inte helt klipskt heller. "Vår ost har något mer unika hål än andra ostar. Fokuseringen på hålen beror på en patenterad process som gör att just den här osten får extra stora hål." Ja, det borde verkligen locka konsumenter. För det är ju hålen som är det viktiga när man köper en ost. De är inte alls bara irriterande och i vägen. De gör inte alls att osten rasar sönder när man ska skära den och inte heller att det blir en jävla massa ost på mackan för att man vill ha ost på hela smörgåsen och inte bara i kanten med ett stort hål i mitten. Nä, det är hålen som gör osten... det har jag alltid sagt. NOT!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: