Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Me Likey Lugg

Thursday, August 19, 2010

Me Likey Lugg

Jösses! jag hör ju ända hit hur det skänar från Järntorget. De övar inför i mon... ni vet när KUNGEN kommer!

Jag har just slängt ut en hel kastrull med spenatsoppa. Tänkte jag skulle prova ett nytt recept, men då det var för 4 portioner tog jag hälften av allt... utom just då salt, peppar och muskot. Jag höll på att ramla ihop när jag smakade av. Fy fan va vidrigt! bara att hälla i slasken. Ett alternativ hade ju varit att fylla på med de andra ingredienserna, men jag tappa aptiten helt. Känns som jag aldrig kommer bli sugen på spenatsoppa igen.

Bilden är tagen in action... d.v.s mitt i en bicepscurl. Ganska bra för att vara drypande svettig och kämpa som ett djur, haha.

Jag trivs i min lugg. Nu är håret tvättat efter ett svettigt Pass C och den känns fortfarande ok. Det är ett gott betyg. Hon kan hon Celié.

Efter träningen bäljade jag i mig en proteindrink. Strenghts Whey måste vara det godaste proteinpulvret på marknaden... smakar ju godis. Längtar verkligen efter banan-chokladsmaken. Lär ju vara himmelsk.

Nu är det snart bara sängen kvar. Konstigt nog känner jag mig inte alls trött... och när jag tänker efter har jag inte gjort det på länge... Jag är svinatrött en stund på eftermiddagen... precis när jag kommer hem från jobbet, men sen har jag en otroligt energi. Pliiiiiz låt det fortsätta så!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: