Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Pretty pink

Friday, August 20, 2010

Pretty pink

Som så ofta hamnade jag på stan efter jobbet. Jag träffade på några gamla arbetskamrater från avdelningen. Yvonne och Gunnel. Gunnel är en glad pensionär nu... den gladaste jag nånsin mött tror jag. Med härlig värmländska (från Åmål där även jag härstammar ifrån genom farmor) berättade hon att hon varit hos Stanely i Kumla och tatuerat sig. En ursöt Alfons Åberg hade hon gjort på vristen. Passade henne perfekt för hon är så där lite barnsligt go och envis.

Jag hamnade på Gina Tricot och hittade denna underbara sweatshirt. Må hända den är lite barnslig och Highschool var ju ett tag sen, men den bara skriker ju efter mig! Och jag hade köpt den... om det inte varit milslång kö (kidsen har fått barnbidrag idag). Får bli ett projekt till helgen.

Det var helt fruktansvärt på stan. Gallergrindar överallt och poliser och andra höll på för fullt att säkra för kungen. Löjligt. Man kunde ju knappt ta sig fram nånstans. Och mycket av det lär ju ändå vara förstört och nervält imon.

Visste ni att det ska stå en polis var sjätte meter runt kungen? Är hans så jäkla viktigt? Och är det så här jämt när de åker nånstans? Fyfan va jobbigt.

Titta jag har en ofrivillig devilock

Jag lät håret och luggen vara utsläppt när jag gick till jobbet eftersom jag visste att jag ändå skulle få släppa ut det för att visa alla. Jag klara mig tills jag skulle plocka ur diskmaskinen... sen åkte luggen upp... En timma senare när mottagningen började åkte resten av håret upp det med, men som ni ser gjorde jag en kompromiss och lät halva vara fritt.

Jag har nu avslutat två veckors kökstjänst. Underbart. Jag hatar att "ha köket". Är det verkligen sjuksköterskejobb? Trots att jag skurat på jobbet är det prick vad jag ska fortsätta med nu när jag kommit hem. Jag tänker inte låta hemmet bli skitigt igen nu när jag har så fint. Och sen betyder ju fredag Pass A så det är lika bra att sätta fart om jag vill ner i soffan innan det blir helt natter.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: