Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Frissan

Wednesday, August 18, 2010

Frissan

Jag fick ett sånt där ryck idag när Emma kom till jobbet nyfriserad och ringde Celiè för en klipptid. Det blev imon 15.30.


Den här gången funderar jag på att behålla längden och istället forma in ansiktet lite med nån typ av luggaktig sak. Inte kort, men ändå lite lugg om ni förstår. Jag hittade en alldeles underbar sajt (taaz.com) där man kan testa miljontals frisyrer och själv välja färg och flytta slingor och prylar. Man kan också lägga en komplett make-up och byta färger på allt typ. Hittade några varianter (se ovan) att fundera på. Tyvärr vill ju aldrig håret läghga sig sen som man vill ha det, men det är ju en annan femma. Vad tycker ni? Hjälp mig välja! (obs, färgen under är inget alternativ).


Fasen nu har jag suttit och lekt med frisyrer och smink hela kvällen. Jag har provat afro, Lady Gaga-frilla och snaggat. Jag måste nog säga att inget av det var direkt passande på mig, haha, men kul var det.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

mamsen said...

Kul, jag röstar på nr 5, helt klart, kanske, eventuellt nr 4, men som sagt 5 är urhäftigt.