Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: iPhone hjälp!

Friday, August 13, 2010

iPhone hjälp!

Det var banne mig på tiden hörni!

Jag vaknade just upp ur en askonstig dröm. Jag kommer inte ihåg den, mer än att jag satt på en restaurang själv vid ett bord. Längst bort i lokalen vid ett annat bord satt Bäjb och åt lunch med CiBag och vi kommunicerade via mikrofonen som personalen använder för att ropa ut vilkas mat som var klar. Mer än så var det inte. Weird.


Jag har ett problem så här på morgonkvisten som jag undrar om nån kan hjälpa mig mer. Jag försöker lägga till bilder från datorn till min iPhone. Det går inte. Tvärtom är inga problem alls. Har försökt läsa på forum och där står att man ska välje bilder under iPhone i iTunes, välja den mapp man vill föra över och sen synkronisera och luren synkroniserar, men likt förbannat finns inte bilderna i telefonen. Nån som har en aning om vad som är fel? eller om det finns nåt annat sätt att föra över. Pliz?

Nä, nu är det dax att bege sig iväg till jobbet för sista gången denna vecka. Najs!


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

CiBag said...

Haha, jag undrar va jag å C. Hjort samtalade om i drömmen... Måste varit gölf ;)

Hannastacia said...

Vi pratade ju alla tre, men jag fick tydligen inte sitta med er. Taskmörtar :(