Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mår pyton

Saturday, August 21, 2010

Mår pyton

Usch, jag mår inte alls bra. Skulle nog ha skitit i att springa i morse. Jag och Emma bestämde att vi skulle strunta i skogen idag i alla fall eftersom det inte såg ut att vilja sluta regna och lika bra var väl det. Fy, så jag mår.

Efter ett träningspass är immunförsvaret kraftigt nedsatt, bl.a. genom att antalet och aktiviteten av lymfocyter och antikroppar är lägre än i normala fall. Därför är du extra känslig för att bli sjuk timmarna efter träning. Protein och kolhydrater återställer kroppens immunförsvar och kan påverka immunsystemet till att endast vara nedsatt under 4 h efter träning, istället för ända upp till 3 dygn efter träning

Det är faktiskt ganska otroligt för så sent som igår tänkte jag på ovanstående. Jag har varit skitduktig nu i två veckors tid att käka nåt direkt efter jag tränat (vilket jag varit ganska kass på tidigare), men igår fuskade jag. Jag hade helt enkelt en massa annat för mig och då tänkte jag: Skulle inte förvåna mig om jag blir riktigt sjuk nu. Det brukar jag ju alltid bli när jag kommit in i ett flyt i träningen. Det liksom kändes i hela kroppen igår att nåt var på gång, trots att jag inte mådde dåligt. Men medan jag tränade gjorde det nästan ont i musklerna. Inte på det sätt det ska göra när musklerna jobbar, utan bara fel typ.


Trots regn, trots halsont och trots kungen gav jag mig upp på stan. Jag kände att jag bara var tvungen att ha tröjan (och som ni ser är den nu inhandlad). Jag ångrade mig nästan så fort jag kom utanför dörren, men gick ändå. På stan kände jag mig helt utanför denna värld. Som tur var hade folk inte tagit sig upp ännu och jag var ganska ensam i affärerna. Jag tror jag har feber och det kände flera gånger som jag skulle ramla ihop.

Anyway. Under ser ni senaste tillskottet till vardagsrummet. Lampan i sovrummet gick ju sönder så jag tog den svarta dit och köpte denna på Indiska till vardagsrummet. Ger ett helt underbart mysigt sken.

Och tänka sig... jag stegade in på Clabbe O's. Blundade och sträckte ut handen och tog en påse med dammsugarpåsar pch vet ni vad? DET PASSAR! Haha, helt otroligt. Jag köpte mig också en aaaaaaaaaslång högtalarsladd så jag kan kolla på film utan att ställa datorn i mitten av rummet och flytta möbler. Jag har nämligen Eclipse hemma och hur bra passar inte det när man är döende sjuk?

På vägen hem gick jag in på Ekersch och köpte ett rör Echinea brus och ett paket glass för att kurera mig med. Som ett brev på posten kom suget efter varma mackor med makrill. Det är ju otroligt att jag blir så sugen på det så fort jag blir sjuk. Men till lunch får det bli kyckling... fullt med nyttigheter som en sjukling som jag behöver. Kanske får bli makrillsmackor till kvällen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: