Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nu ska jag äta gröt!

Monday, August 16, 2010

Nu ska jag äta gröt!

Efter träning kommer hunger. Fast det dröjer alltid innan jag blir hungrig efter jag tränat. Vill helst inte äta alls på bra länge och idag fick jag verkligen tvinga i mig en banan... mådde ju illa med. Vanligtvis blir jag ju hungrig så fort jag börjar äta, men det är just de där att ta sig för. Idag är jag extremt sugen på havregrynsgröt så det får bli det och ett ägg, medan jag kollar på alla fetton på TV3.


Jag kom just på vad jag behöver. Till vardagsrummet alltså. Jag gick nämligen förbi några nyponbuskar igår och insåg hur otroligt vacker nyponrosen är och hur jag bara MÅSTE ha lite rosa blommor här inne. Inte äkta då förstås, men gärna låssas som ser väldigt äkta ut. Hmm, var hittar jag det?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: