Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dax att rensa

Thursday, August 12, 2010

Dax att rensa

I morse innan jag gick till jobbet hade jag en så innerlig lust att städa. Inte bara vanlig dammsugning då utan en rejäl storstädning. Rensa i skåp och lådor och slänga slänga slänga. Jag har försökt hålla kvar den känslan hela dagen och lusten finns kvar, men inte orken tyvärr. Får bli ett projekt till helgen.

Nåt som verkligen behöver rensas är strump- och troslådorna. Det är ganska stora lådor, men de är helt överfulla. trots detta är det inte mycket däri jag använder, men det ligger där likt förbannat. Att jag inte använder det beror på att det är lite trasigt eller obekvämt.

Så efter jobbet idag tog jag en kombo shopping och powerwalk. Först powerwalkade jag i 40 minuter tills jag kom upp på stan. Där shoppade jag nya trosor (två tre-pack på rean), min älskade vanilla/appla handtvål på HM och en nya mascara... sen powerwalkade jag en halvtimma till hemåt. Effektivitet.
Nån städning idag blir det absolut inte. Nu värker fötterna och jag är skittrött. Nä, det blir ett bad istället och lite television.

Jag längtar efter lördag. Då ska jag och mamsen (om vädret tillåter) ut och plocka svamp. Efter lite spånande kom vi på att vi skulle åka till Stenbäcken. Stenbäcken är det ställe i södra Kilsbergen där jag var på kollo som liten tös. Jag fullkomligt älskar det stället. jag har varit där några gånger som vuxen med och det är fortfarande lika magiskt.

Fan ta vädret om det förstör detta. Med oss ska vi självklart ha APK-limpa med stekt ägg. Åh, vad jag längtar!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: