Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ranelid - snål och girig

Wednesday, August 11, 2010

Ranelid - snål och girig

Bråket mellan Leif GW och Ranelid fortsätter. Fantastiskt kul och det är väl ingen hemlighet vem jag håller på i detta drama. Om uppgifterna från GW stämmer, vilket jag utgår ifrån att de gör... han har ju inte haft fel en enda gång förut, lever Ranelid långt över sina tillgångar... i alla fall deklarerade tillgångar.


Leif GW Persson som ju också är författare och borde ha ganska bra koll påstår att Ranelid säljer böcker utöver de som förlaget säljer. Eftersom detta skulle vara en besvärlig process om det gjordes korrekt påstår han nu att det sker "under disk". Ranelid dementerade till en början, men när Leffe GW sedan kom med lite siffror har det varit tyst. Ja, förutom hans fru då som yttrar:

Förnekar han att han skulle ta några svarta pengar?

– Jag vill inte kommen­tera det hela.

Men nu undrar jag... är verkligen "ingen kommentar" alltid det bästa orden att yttra. Om man talat ut tidigare och sen väljer att inte svara på de faktiska anklagelserna om brott... vad säger då det? Ett enkelt "nej" hade väl funkat bättre om han var oskyldig?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: