Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Omorganisation

Friday, August 13, 2010

Omorganisation

Arbetsdagen gick skitsnabbt! vi hade mycket att göra, men inte för mycket, utan precis så där lagom för att det skulle flyta på i lagom takt. Tänk om det vore så varje dag.

Jag måste passa på att hylla de två läkarvikarier vi haft i sommar. Jonathan Ilicki och Nicklas Lewisson (hoppas jag stavade rätt nu så det kommer upp om nån av dom får för sig att googla sig själva). De har varit alldeles fantastiska. Jonathan var vad jag förstod färdig och skulle påbörja sin AT, medan Nicklas gick termin nio och därmed bara fick vara läkarassistent. Vi har läkarvikarier varje sommar, men i år har det knappt märkts. Så otroligt duktiga bägge två. De frågade en gång och tydligen lyssnade de inte bara utan även lagrade för samma fråga kom aldrig igen. Inget man bett om har varit några problem, vilket är speciellt imponerande gällande Nicklas eftersom han inte ens fick skriva recept. Våra vanliga läkare var också imponerade. Jonathan slutade för några veckor sedan och Nicklas gjorde sin sista dag idag. Det är riktigt tråkigt att bli av med dom och jag vill tacka dom å det största för denna sommar. NI VAR GULD VÄRDA!


Så ja, nu har jag lovebombat klart och ska berätta vad jag håller på med. Jo... direkt när jag kom hem slängde jag fram dammsugaren mitt på golvet. Detta för att jag inte skulle komma undan. Sen började jag feja lite och vips var jag on a roll. Inte nog med att jag våttorkat hela lyan, utan jag började möblera om på lite pinaler och nu ser det helt fantastiskt mycket bättre ut.

En sak jag gjort är att jag satt mina gardiner i vardagsrummet på utsidan av fönstren... eller nja, vad säger man bredvid? Detta gör att rummet ser betydligt mycket större ut och det släpper in massor med mer ljus. Jag har även bytt ut mitt ljusfat på vardagsrumsbordet och flyttat om på lite prydnadssaker.

I köket har jag rensat ut mittenskåpet ovanför diskbänken som är det skåp jag använder allra mest. Jag delade på det så de saker jag verkligen använder står lättillgängligt och kastade en massa. Jag fick därmed en massa plats över och kunde använda en del till miniskafferi. Därmed kunde hyllan tömmas och brödburk och dylikt som huserat på bordet kunde flyttas dit och radiolan hamnade i stället på bordet. Ser mycket mer städat ut och jag är helnöjd.

Tänkte jag skulle fortsätta i badrummet, men jag får snällt avvakta. Jag har nämligen bestämt mig för att köpa lite nytt och kasta ut lite gammalt och då är det bättre att vänta tills jag har det jag behöver.

Nä istället ska jag träna nu. Det är återigen dax för pass A på schemat. Känns lite tungt, men det är bara att köra. Jag längtar efter att springa, men fötterna värker så det får vänta tills i morgon bitti.

Ok, here we go!


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Type of instantaneously mixes the particular joe match a new C Cup of that has a clean single serve cup
of joe is always made straight away. Begin should take of a couple weeks.
Coffee lovers should "K-cup" machines type
of uncomplicated really clean. Generate evolved
quite a bit can hugely while in amount of money.


Take a look at my web page - http://coffeemakersnow.com